image

Over ons

NR-Test3Natuurlijk Reizen is een reisorganisatie die wandelreizen en fietsreizen aanbiedt naar onbekende streken in voornamelijk Europa en enkele bestemmingen buiten Europa. Met onze reizen leert u een land van binnenuit kennen en geniet u van de lokale gastronomie. U komt op plaatsen waar u anders aan voorbij zou gaan en verblijft in (vaak) bijzondere accommodaties. Vrijwel alle overnachtingsadressen, wandelroutes en restaurants die tijdens een programma worden aangedaan zijn persoonlijk bezocht en gecontroleerd. U komt op bijzondere plaatsen waar u kunt genieten van de schoonheid van de natuur en de rijkdom van de cultuur.

Natuurlijk Reizen is actief sinds 2005 en maakt gebruik van kleinschalige accommodaties, waar aandacht is voor de gasten en waar u kunt proeven van de lokale sfeer, de regionale keuken en producten uit de streek.

Wij organiseren actieve reizen, waarin u loopt of fietst van plaats tot plaats en daardoor elke keer in een andere omgeving terecht komt. De wandelingen of fietstochten zijn over het algemeen niet te zwaar en goed te doen voor de gemiddelde wandelaar of fietser.

Persoonlijk contact met de reiziger vinden wij belangrijk, ook als u alleen vliegtickets, een hotel of een huurautonodig heeft. Wanneer u uw (zaken)reis via ons boekt scheelt u dat veel tijd en kosten. Niet uren zoeken op het internet, maar één mailtje of telefoontje, en u ontvangt van ons de beste reismogelijkheden.

Wij werken samen met diverse andere reisorganisatie in Nederland en België waardoor wij op veel van onze groepsreizen de vertrekdata kunnen garanderen. In het buitenland werken wij samen met erkende agenten en lokale touroperators en Natuurlijk Reizen heeft ook een Turks/Nederlandse reisorganisatie aan de samenwerkingslijst toegevoegd waardoor we de specialist in Nederland zijn voor het beroemde Pauluspad en de Lycianway. Een aantal jaar geleden werd ons pakket uitgebreid met reizen naar de Azoren, Andalusië en meer mogelijkheden voor Via Algarviana en de Rota Vicentina in Portugal

Service aan huis!
Op uw verzoek komen wij graag bij u thuis om in uw eigen vertrouwde omgeving uw reis samen te stellen. Onze reisadviseur geeft u persoonlijk reisadvies en komt met concrete tips voor uw bestemming en werkt uw wensen uit.

Mocht u dit willen dan kunt u hieronder het contactformulier invullen zodat wij contact met u kunnen opnemen. Vanzelfsprekend kunt u ons ook bellen om een afspraak te maken.

Door onze persoonlijke benadering hebben wij ondertussen een zeer grote vaste trouwe klantenkring opgebouwd. En daar zijn wij best trots op!


Mocht u liever telefonisch contact met ons hebben dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 020-2221767.

 

Contact