image

Over ons

NR-Test3

Wat zijn nou de allermooiste wandelingen? Op internet circuleren talloze lijstjes van wandelroutes die je moet hebben gelopen en wandelbestemmingen die je moet bezoeken!  Wij hebben getracht een aantal mooie wandelbestemmingen en wandelroutes voor je in kaart te brengen en de leukste accommodaties erbij te zoeken. Dit scheelt een hoop uitzoekwerk en maakt het wel zo makkelijk om op een ontspannen manier een leuke actieve vakantie te boeken. 

 

Natuurlijk Reizen is een reisorganisatie die wandelreizen maar ook fietsreizen aanbiedt in voornamelijk Europa en enkele bestemmingen buiten Europa. Met onze reizen leert u een land van binnenuit kennen en geniet u van de lokale gastronomie. U komt op plaatsen waar u anders aan voorbij zou gaan en verblijft in (vaak) bijzondere accommodaties. Vrijwel alle overnachtingsadressen, wandelroutes en restaurants die tijdens een programma worden aangedaan zijn persoonlijk bezocht en gecontroleerd. U komt op bijzondere plaatsen waar u kunt genieten van de schoonheid van de natuur en de rijkdom van de cultuur.

Natuurlijk Reizen is actief sinds 2005 en maakt gebruik van kleinschalige accommodaties, waar aandacht is voor de gasten en waar u kunt proeven van de lokale sfeer, de regionale keuken en producten uit de streek.

Wij organiseren actieve reizen, waarin u loopt of fietst van plaats tot plaats en daardoor elke keer in een andere omgeving terecht komt. De wandelingen of fietstochten zijn over het algemeen niet te zwaar en goed te doen voor de gemiddelde wandelaar of fietser.

Persoonlijk contact met de reiziger vinden wij belangrijk, ook als u alleen vliegtickets, een hotel of een huurautonodig heeft. Wanneer u uw (zaken)reis via ons boekt scheelt u dat veel tijd en kosten. Niet uren zoeken op het internet, maar één mailtje of telefoontje, en u ontvangt van ons de beste reismogelijkheden.

Samenwerking
Natuurlijk Reizen werkt op meerdere bestemmingen samen met andere touroperators, zij zijn dan ook verantwoordelijk voor de uitvoering van deze reizen. Door deze samenwerking kunnen wij en onze samenwerkende partner veelal het vertrek van veel groepsreizen garanderen. Tevens is er door deze samenwerking over het algemeen, altijd een goed alternatief, mocht een reis toch geen doorgang kunnen vinden. Kortom, een goede uitgangspositie voor iedereen.

Wij werken samen met diverse andere reisorganisatie in Nederland Een aantal jaar geleden werd ons pakket uitgebreid met reizen naar de Azoren, Andalusië en meer mogelijkheden voor Via Algarviana en de Rota Vicentina in Portugal

Service aan huis!
Op uw verzoek komen wij graag bij u thuis om in uw eigen vertrouwde omgeving uw reis samen te stellen. Onze reisadviseur geeft u persoonlijk reisadvies en komt met concrete tips voor uw bestemming en werkt uw wensen uit.

Mocht u dit willen dan kunt u hieronder het contactformulier invullen zodat wij contact met u kunnen opnemen. Vanzelfsprekend kunt u ons ook bellen om een afspraak te maken.

Door onze persoonlijke benadering hebben wij ondertussen een zeer grote vaste trouwe klantenkring opgebouwd. En daar zijn wij best trots op!


Mocht u liever telefonisch contact met ons hebben dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 020-2221767.

 

Contact