image

Reisverzekeringen

Goed verzekerd via Allianz Global Assistance

Reisverzekering, annuleringsverzekering of pechhulp nodig? Dan bent u bij Allianz Global Assistance aan het juiste adres. Zij hebben voor ieder soort reiziger een passende reisverzekering. Met ruim 50 jaar ervaring zijn zij wereldwijd marktleider op het gebied van reisverzekeringen en hulpverlening. Het is aan te raden bij het boeken van een reis een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Op sommige bestemmingen bij ons is dit zelfs verplicht. Met een reis- en annuleringsverzekering kunt u een hoop financiële ellende voorkomen. Een annuleringsverzekering kan uitkomst bieden bij een eventueel gedwongen afzegging van de reis, maar ook als u door ziekte tijdens de reis vakantiedagen mist.

 

Natuurlijk Reizen biedt u een uitstekend verzekeringspakket aan, dat u direct bij uw boeking bij ons kunt afsluiten. Deze reis- en annuleringsverzekeringen zijn ondergebracht bij Allianz Global Assistance. 

 

Doorlopende reis- en annuleringsverzekeringen?

Met de doorlopende reisverzekering bent u het hele jaar door verzekerd als u op vakantie gaat in binnen- en buitenland. U hoeft zich geen zorgen te maken over de kosten van bijvoorbeeld vermiste bagage of een ongeval tijdens een zonvakantie, korte stedentrip of weekendje in een bungalow. Uw partner en thuiswonende kinderen zijn meeverzekerd, ook tijdens schoolreisjes of vakanties met vrienden. Kinderen jonger dan 5 jaar zijn zelfs gratis meeverzekerd.??

 

De kortlopende reisverzekering
De kortlopende reisverzekering sluit u af over de periode waarin u daadwerkelijk op reis bent. Bij Natuurlijk Reizen kunt u een uitgebreide dekking afsluiten, waarbij onderstaande items zijn verzekerd:
Basisdekking (onvoorziene uitgaven, wereldwijde hulp van de Allianz Alarmcentrale en aansprakelijkheid aan het vakantieverblijf)
Medische kosten
Bagage inclusief € 50,- eigen risico
Ongevallendekking

Premieoverzicht kortlopende reisverzekering
Europa    € 1,40    p.p.p.d.
Wereld    € 2,30    p.p.p.d.
Poliskosten    € 4,50        (exclusief 0.5% assurantiebelasting)

De kortlopende reisverzekeringen kunt u direct afsluiten tijdens de boeking, voor de voordelige doorlopende reisverzekeringen verwijzen wij u graag door naar onze speciale verzekeringspagina hieronder.

 

Allianz Verzekeringen