image

Maatwerk

Uw eigen reis samenstellen, ook dat kan bij ons!

Maatwerk

U heeft specifieke wensen die u niet kunt vinden in een normale reis die aangeboden wordt? Wilt u een reis aanpassen, of zelf een reis samenstellen of een bijzondere excursie in uw reis opnemen, dan kunt u bij ons ook kiezen voor een vakantie op maat. U krijgt dan een vakantie die helemaal voldoet aan uw verwachtingen en misschien wel uw verwachtingen overtreft.

Laat ons deze bijzondere vakantie voor u regelen. We luisteren graag naar uw wensen en vertalen deze naar een onvergetelijke reis. Eventueel komen we bij u thuis of u kunt met ons een afspraak maken bij ons op lokatie. Naast onze eigen ervaring beschikt Natuurlijk Reizen over uitstekende contacten met lokale vertegenwoordigers die wij tevens inzetten bij het samenstellen van uw reis. Dus we kunnen voor elke bestemming en elk budget een mooie reis voor u samenstellen.

Onze reisadviseurs zijn enthousiaste reizigers met een uitgebreide bestemmingskennis die zij graag met u willen delen. Zij stellen gezamenlijk met u een reis samen die naadloos aansluit op uw wensen en waarbij zij u hun tips en aanraders kunnen meegeven en maken graag een vrijblijvende offerte voor een maatwerkreis voor u!

Betrouwbare partner
Diverse organisaties brengen hun reizen bij ons onder. Op basis van onze reiservaring en bestemmingskennis kunnen wij uw reis een bijzonder karakter geven. Voor iedere bestemming hebben wij een gepassioneerde specialist die graag samen met u gaat kijken hoe de gewenste reis vorm gegeven kan worden. Kortom het zal nooit een standaardreis zijn.

Uiteraard zijn er vele mogelijkheden om uw reis een passende invulling te geven. Denkt u daarbij bijvoorbeeld ook aan kookcursussen, schilderlessen, havenbezoeken, of bezoeken aan lokale partnerverenigingen. De excursies vinden plaats onder leiding van lokale (desgewenst Nederlandstalige) gidsen met hun specifieke kennis van hun stad en regio.

Offerte op maat
Voor vaste klanten zijn alle offertes/reisvoorstellen gratis. Voor wie nog nooit met ons gereisd heeft, zijn offertes/reisvoorstellen gratis indien uw aanvraag gebaseerd is op een van onze al bestaande bestemmingen en er slechts kleine aanpassingen gewenst zijn door u. Voor grotere aanpassingen vragen wij een niet-terugbetaalbaar voorschot van € 100,- per aanvraag (deze wordt verrekend in de prijs indien de reis geboekt wordt).

Contact