Natuurlijk Reizen - Bijzondere vakanties voor actieve mensen - Italie | Culinair genieten in Piemonte - 5 dgn
image

Italie | Culinair genieten in Piemonte - 5 dgn

Een feest voor lekkerbekken!

Italie | Culinair genieten in Piemonte - 5 dgn
Italie | Culinair genieten in Piemonte - 5 dgn

Waar en wat: Culinair Piemonte - Italië

Hoeveel dagen: 5 dagen

 

Een unieke reis waar u op een bijzondere manier kennis maakt met de Italiaanse keuken, de natuur en de gastvrijheid van de Piemonte.

 

Piemonte, het centrum van de Slow Food 

Piemonte staat bekend als koning van de Italiaanse keuken, de witte truffels, Nutella, Barbaresco, Nebbiolo en de Barolo wijnen, Vermouth, Martini, Ferrero Rocher en nog veel meer. Deze culinaire tradities van Piemonte bieden onbeperkte mogelijkheden voor fijnproevers.
Deze bijzondere reis staat in het teken van de bekende Slow Food beweging die hier haar basis heeft en er naar streeft om de culturele en traditionele keuken van Italië te behouden.

De accommodatie

De reis zelf bestaat uit vier overnachtingen in het Albergo La Corte Albertina in Pollenzo (de bakermat van de Slow Food beweging) en een bijzonder culinair programma.
Het hotel waar we verblijven ligt praktisch tegenover de wijnbank van de Slow Food beweging in Pollenzo, die op zich weer centraal ligt in de regio waar we op onderzoek gaan. We kunnen daardoor het aantal reiskilometers zo beperkt mogelijk houden.
 

Reisbegeleiding

Tijdens de gehele reis laten we ons vergezellen door Annemieke Punte van Slow Food Twente, die Italiaans spreekt en steeds bij ons zal zijn om te vertalen, toe te lichten en ons te leiden. De onderdelen van het programma zijn gekozen op hun authenticiteit. Als u zelf zou proberen dit te organiseren, zou u niet overal terecht kunnen, of zo achter de schermen kunnen kijken als bij deze reis. 

 

Vertrek Amsterdam: donderdag 21 september 2017
Vertrek Milaan: maandag 25 september 2017

 

Mocht u geïnteresseerd zijn om mee te gaan dan kunt u onderaan deze pagina dit bijzondere arrangement boeken.

 

Prijs onder voorbehoud van beschikbaarheid van de kamers!