image

Heen- en terugreis

Heen- en terugreis

Bij ons is het mogelijk om uw heen- en terugreis zelf te regelen, maar u kunt ook voor het gemak kiezen om dit via ons te laten verlopen! De prijzen voor de heen- en terugreis die u bij ons aanbod ziet staan worden regelmatig gecontroleerd en zonodig bijgesteld!

Wanneer u een individuele reis geboekt heeft en reist in vakantieperiodes (mei, juli, augustus en rond kerst) en u ervoor kiest om zelf een vliegticket te regelen, raden we u aan zo vroeg mogelijk uw vluchten te regelen. Soms zitten vluchten al een half jaar van tevoren zo goed als vol! Vooral voor de mei- en kerstvakantie kunt u niet vroeg genoeg boeken! Mocht u zelf een vliegticket willen boeken bij een groepsreis van ons, wacht dan altijd totdat wij het minimum aantal deelnemers hebben bereikt, dit om teleurstellingen te voorkomen.

Groepsreizen
Voor onze groepsreizen zijn wij genoodzaakt ca. vier tot zes weken voor vertrek de namen van de deelnemers door te geven aan de luchtvaartmaatschappijen. Als u zich kort voor vertrek opgeeft kunnen er hogere kosten worden berekend voor uw heen- en terugreis om dezelfde vlucht als de rest van de groep te reserveren!  Boekt u laat dan kunnen wij uw heen- en terugreis dus niet meer garanderen en kunt u met meerkosten te maken krijgen.

Op eigen gelegenheid
Kiest u ervoor zelf uw heen- en terugreis te regelen, bedenk dan dat u in dat geval ook verantwoordelijk bent voor het lokaal vervoer naar de eerste accommodatie of het afgesproken ontmoetingspunt ter plekke. Wij kunnen in het geval van voorkomende vluchtschema wijzigingen, vertragingen en/of annuleringen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele extra kosten die u dient te maken om u bij de groep te voegen.